Another Green World: Bram Stadhouders

Music — Concert

Another Green World is een combinatie van een soundwalk en kleinschalige live optredens op een wel heel bijzondere plek. Beleef het Philips de Jonghpark en Voedselbos van De Wielewaal zoals je niet eerder hebt gezien en gehoord.

Vandaag live op het podium: Bram Stadhouders.
17:00u
20:00u

Download de Another Green World app, zet je koptelefoon op en maak al wandelend je eigen festivaltracks met soundscapes geïnspireerd op de mooiste plekken in het park. Met het gelijknamige legendarische album van soundscape pionier Brian Eno als inspiratiebron maakten de beste Nederlandse elektronische acts van dit moment elk twee nieuwe composities die je terugvindt op de plattegrond in de app.

Bram Stadhouders

Bram Stadhouders wordt beschouwd als een van de meest innovatieve Nederlandse improvisatoren/componisten. Hij weet op overtuigende wijze een brug te slaan tussen verschillende muziekwerelden, zoals de combinatie tussen klassieke- en improvisatiemusici, elektronische ambient soundscapes en jazz, compositie en improvisatie. Zijn vernieuwingsdrift heeft hem een flinke staat van dienst opgeleverd en 12 uitgebrachte albums.

© Ankie van Kasteren

Soundwalk

De soundwalk app is ontwikkeld door de Tilburgse geluidskunstenaars Strijbos & Van Rijswijk. Naast de composities van James Zoo, Konduku, Amy Root en Bram Stadhouders hebben Mathilde Nobel en Strijbos & Van Rijswijk muziek geschreven voor deze app. Neem een eigen koptelefoon en mobile device mee voor de volledige ervaring.

Praktische info

Vanwege de huidige corona-maatregelen is dit een concert met zitplekken. Het concert start met een korte soundwalk door het Voedselbos waarna je begeleidt wordt naar het podium voor een optreden van 45 minuten.

De Another Green World soundwalk in het Philips de Jonghpark is 24/7 beschikbaar via de app. Je bent vrij om de route te bewandelen voor of na het concert.

Another Green World is een samenwerking tussen STRP en Unusual Suspects

Waar is het?

Voedselbos
Elburglaan 8
5651 EJ Eindhoven